fredag 12 november 2010

Familjen Bloom

Hejhej, Linn här. :)
Jo, jag och Iris har tänkt att det vore kul om vi typ bloggade om två olika sims-familjer och nu tänkte jag börja med min! Alla sånnahär inlägg hittar du i fliken "Linns Sims-familjer".
Okej, jag ska blogga om en familj jag har som heter Bloom. Tyvärr så får ni inte följa den från början, jag har inte tagit kort då, men det får gå bra ändå. ;D
Okej, här är då familjen! Carl Bloom längst till vänster, mamman Leila i mitten och sedan pappa Marty som bär på lille Jimmie.
Här är då simmen som skapade familjen, kan man säga! Leila är namnet och det var den första simmen från familjen Bloom. Hon växte upp på barnhem utan föräldrar och fann sedan Marty - i samma situation och tillsammans skapade de Carl och Jimmie Bloom.
Leila är bra på att hålla på med sin underbara trädgård, spela gitarr, måla och idrotta. Hennes livslånga önskan är att bli ett konstnärlig märtare, och det ser lovande ut, snart är hon där!
Här är då Marty, pappan. Som det stod där uppe så hade han innan han träffade Leila ett förhållande med Justine Keaton. Och precis när de skildes och Marty flyttade ihop med Leila fick Justine ett barn; Jens Keaton. Marty fick dåligt samvete av att han hade lämnat Justine höggravid och tyckte att han inte var värdig att vara pappa. Därför bestämde han att han inte skulle träffa Jens. Men det löftet håll inte länge. Det ÄR svårt att leva utan pappa och Jens och Justine sökte helt enkelt upp honom en dag. Nu är det mycket goda vänner, fast Justine slänger alltid sura blickar åt Martys håll när de är i närheten. Och som sagt - Marty var i samma situation som Leila; inga föräldrar, det var kanske så de fann varandra?
Marty gillar att fiska, träna, spela gitarr och laga mat. Hans livslånga önskan är att inleda en karriär inom proffsidrott, och vem vet, han kanske snart är där?
 Carl Bloom; den äldste av syskonen Bloom. Han visade redan vid spädbarnsålder att han hade en unik förmåga att tänka på olika sätt, och sedan dess har han bara utvecklats. Nu går han i grundskolan och har toppbetyg.
Redan nu vet Carl vad han vill satsa på i livet; bli uppfödare av cybertowns, ett svårt men spännande mål att sträva mot. Han tycker om att spela schack och söka efter oupptäckta stjärnor i  galaxen.
Jimmie Bloom; det nyaste tillskottet i familjen Bloom, men han är inte så liten längre, Jimmie har både lärt sig gå och prata. Han har visat ett fantastiskt sinne för musik genom sina pinnlådor så han kan bli något stort.


Familjen Bloom har nu fått reda på att Leila väntar barn och inte bara ett, kanske till och med tre! 
Jag skriver mer när barnet/barnen är födda så får ni se!


Det var en liten presentation av familjen Bloom, snart sak jag lägga upp en dag i Leilas liv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar